Try using it in your preferred language.

English

 • English
 • 汉语
 • Español
 • Bahasa Indonesia
 • Português
 • Русский
 • 日本語
 • 한국어
 • Deutsch
 • Français
 • Italiano
 • Türkçe
 • Tiếng Việt
 • ไทย
 • Polski
 • Nederlands
 • हिन्दी
 • Magyar
translation

Dit is een door AI vertaalde post.

durumis-release

2024.01.25 (vr) Operation Update

Selecteer taal

 • Nederlands
 • English
 • 汉语
 • Español
 • Bahasa Indonesia
 • Português
 • Русский
 • 日本語
 • 한국어
 • Deutsch
 • Français
 • Italiano
 • Türkçe
 • Tiếng Việt
 • ไทย
 • Polski
 • हिन्दी
 • Magyar

Samengevat door durumis AI

 • Vandaag is 30 mei 2024 en er zijn stijlwijzigingen en verbeteringen aangebracht in verschillende gebieden, waaronder de blog-hoofdpagina, de gebruikersblog-startpagina, de detailpagina's en het schrijven van artikelen.
 • Met name problemen met stijlbreuken als gevolg van veranderingen in de schermgrootte zijn opgelost, en de lay-out van gebruikersinformatie is verbeterd op mobiele apparaten.
 • Er zijn ook diverse werkzaamheden uitgevoerd om de gebruikerservaring te verbeteren, zoals SEO-aanpassingen, het corrigeren van URL-fouten en het verbeteren van de stijl van de afbeeldingbeschrijvingen.
 • Hoofdpagina
 • Stijl aanpassen
 • Probleem met stijl aanpassen van gebruikersinformatie bij het verkleinen van het scherm oplossen
 • SEO aanpassen
 • Probleem oplossen waarbij de URL anders wordt weergegeven wanneer naar een categorie wordt gegaan
 • Homepage van gebruiker
 • Stijl aanpassen
 • Omschrijving (description) op mobiele apparaten inkorten tot 2 regels ("...")
 • Detailpagina
 • Stijl aanpassen
 • Probleem oplossen waarbij de blognaam op twee regels wordt weergegeven bij het verkleinen van het scherm -> Inkorten tot één regel
 • Blognaam in gerelateerde aanbevolen berichten inkorten van twee regels naar één regel
 • Gebruikersinformatie-indeling op mobiele apparaten aanpassen
 • Bericht schrijven
 • Stijl aanpassen
 • Voorkomen dat de lettertype-stijl wordt toegepast in het beschrijvingsveld van de afbeelding
 • De werkbalk is momenteel klikbaar, maar de stijl is niet toegepast (de werkbalk zal binnenkort niet meer klikbaar zijn)
Updates
durumis-release
This is a blog that posts updates on durumis services when they are completed. // durumis 서비스와 관련하여 업데이트가 완료되면, 이에 대한 내용을 올리는 블로그입니다.
Updates
2024.02.02 (vrij) Operationele update Er is geen voorvertoning van durumis AI.

2 februari 2024

2024.01.23 (Dinsdag) Operationele update De operationele update van 23 januari 2024 omvat verschillende veranderingen, waaronder verbeteringen aan het lezen en schrijven van artikelen, ontwerpwijzigingen, het oplossen van distributiefouten en SEO-verbeteringen.

23 januari 2024

Veelgestelde vragen over het schrijven van artikelen Bekijk veelgestelde vragen en antwoorden over het schrijven van artikelen met behulp van de durumis AI-schrijfhulp. Dit omvat uitleg over verschillende functies zoals regelbreuken, lettertypen, titels, afbeeldingen, beschrijvingen, preview-artikelen en me
durumis official blog
durumis official blog
Afbeelding met FAQ's
durumis official blog
durumis official blog

25 januari 2024

durumis update-voorzieningenlijst (24.04.29) De durumis.com-blog heeft de lijst met artikelen gewijzigd van een rangschikking op basis van de recentste artikelen naar een rangschikking op basis van het aantal weergaven, likes, Google-zoekresultaten en klikken. Daarnaast wordt de toevoeging van mobie
durumis official blog
durumis official blog
Afbeelding van een aankondiging
durumis official blog
durumis official blog

29 april 2024

Mobiele SEO-optimalisatie: een mobiele vriendelijke website maken Ontdek hoe u een website kunt optimaliseren voor mobiele gebruikers en een hoge ranking kunt behalen in zoekmachines. Leer hoe u de mobiele gebruikerservaring kunt verbeteren door gebruik te maken van responsieve webdesign, snelle pagina-laadsnelheid, geb
꿈많은청년들
꿈많은청년들
Afbeelding met de tekst "Mobile SEO"
꿈많은청년들
꿈많은청년들

10 juni 2024

Wat is een hamburgerknop? Een essentieel onderdeel van website navigatie Een hamburgerknop is een pictogram dat wordt gebruikt om menu's op mobiele websites te verbergen of weer te geven. Dit bespaart schermruimte en biedt gebruiksvriendelijke navigatie. In deze blogpost zullen we de definitie, voordelen, implementatiemethoden
꿈많은청년들
꿈많은청년들
꿈많은청년들
꿈많은청년들
꿈많은청년들

23 mei 2024

Handige tips voor het bewerken van Koreaanse documenten, HWP (Arirang) HWP-bestanden online openen en bewerken met Hancom Docs. Nuttige tips voor het gebruik van Koreaanse documenten, zoals regelafstand aanpassen, pagina's splitsen en alinea's inspringen, worden gepresenteerd. Ontdek de belangrijkste functies van Hancom Docs
길리
길리
길리
길리
길리

5 april 2024

Waarom je website niet responsief hoeft te worden ontworpen Wil je een website maken die optimaal is voor mobiele apparaten? Probeer dan Litly eens. Litly is een webbuilderplatform dat websites maakt in een enkele omgeving die geschikt zijn voor desktops, tablets en mobiele apparaten, zonder dat je aparte ontwerpe
리틀리 블로그|올인원 프로필 링크
리틀리 블로그|올인원 프로필 링크
리틀리 블로그|올인원 프로필 링크
리틀리 블로그|올인원 프로필 링크
리틀리 블로그|올인원 프로필 링크

29 mei 2024